Iniciativë për rishikimin e ligjshmërisë në rastin ALFA


Janë ditët e fundit ku pritet përgjigjja nga Prokuroria Publike se a do të dakordohen ose jo, që të rishikojë ligjshmërinë e lëndës së rastit

Kjo iniciativë është inicuar nga familjarët e të dënuarve nëpërmjet avokati Jovan Johanodis, që mbron të dënuarin me burgim të përjetshëm Agim Islami në rastin .

Nëse kjo iniciativë pranohet nga Prokuroria Publike, duhet që ta adresojnë në gjyqin Suprem dhe të fillojë seanca gjyqësore. Këshilli gjyqësor i gjyqit Suprem të ketë seancë të mbyllur ose seancë publike për ligjshmërinë e kësaj lënde, transmeton PaCensurë.com

Kjo është edhe një mundësi që Prokuroria Publike të veprojë në formë të drejtë dhe jo selektive. Pasi janë plasuar të gjithë faktet të cilat shfajësojnë të dënuarit dhe flasin për një rast të montuar!/Pa Censurë

Baby Boo