Incident mes nxënësve shqiptarë dhe maqedonas, prindërit indinjohen (FOTO)


Një incident mes nxënësve shqiptarë dhe maqedonas, ka ndodhur mbrëmë në autobusin me të cilin udhëtonin nxënësit e Hasanbegut në Shkup.

Nxënësit shqiptarë pas sulmit, transferohen në një autobus tjetër dhe menjëherë njoftojnë prindërit. Prindërit të indinjuar u’a kanë bllokuar rrugën nxënësve sulmues maqedonas dhe kanë lajmëruar policinë që të vijë në vendin e ngjarjes.

Prindërit e fëmijëve kanë qenë gjakftohtë dhe të civilizuar, ata pritë që të vijë policia dhe të u’a merr të dhënat nxënësve sulmues.

Presim raportin e policisë për të kuptuar, se cilët nga sulmuesit janë thirrur në pyetje dhe çfarë masa do të merren.

Lajmi në përditësim

Baby Boo