Halimi: “Patriotizëm nuk është me e kap pushkën e me dal n’luftë, po të punosh për vendin tënd”

Milikije Halimi
Kjo eshte pergjigje ndaj atyre “patriotave” fallco
Në këtë kohë Patriotizmi më i madh është kontributi për vendin ku jetojmë.
Patriotizëm nuk është vetëm kur e kap pushkën me dal në luftë. Patriot më i madh për mua është ai që jep kontribut në edukimin dhe përmirësimin e kushteve për jetesë në vendin e vetë.

Dmth, udhëheqësit tanë duhet me qenë patriot modern, të angazhohen dhe përkushtohen në përmirësimin e sistemit të arsimimit, shëndetësisë, sigurisë, administratës, zhvillimit, ekonomisë etj.
Vazhdojmë më tutje me punë dhe projekte konkrete duke realizuar premtimet.
Vazhdojmë për një Haraçinë më të mirë!
#MilikijeHalimi9 ✊

Baby Boo