“Inati” vjen nga Ezo Menic dhe Kushtrim Kelani


Këngëtarët e mirënjohur, Ezo Menic dhe Kushtrim Kelani, sonte sollën në treg këngën më të re të titulluar “Inati”, këngë e cila ishte paralajmëtuar shumë më parë nga dyshja.

Baby Boo

Kënga është punuar nga Nurteel si dhe për tekstin është kujdesur po i njëjti, dhe mban vulën e Baresha Network./PACENSURË