Ilir Hasani nuk pret, i kthehet profesionit (FOTO)


Ilir Hasani duket se nuk do të presë vendimin e Qeverisë për t’i shqyrtuar dorëheqjen në funksionin e zëvendësministrit të Shëndetësisë.
Ai në profilin e tij, ka shpërndarë sot fotografi duke shoqëruar me mbishkrimin:
“U ktheva në punë”.

Kujtojmë se Hasani ditë më parë dha dorëheqje nga funksioni i zëvendësministrit të Shëndetësisë si akt përgjegjësie morale pas tra* gjedisë në Tetovë, ku nga zj*arri që shkr* umboi Qendrën Kovid, vd*iqën 14 persona dhe u lë*nduan 12 të tjerë.
Qeveria ende nuk i ka shqyrtuar dorëheqjet, pasi po presin he* timet për shkaqet e zj* arrit.