Ikonat e Hollywood-it mbërrijnë në Shqipëri, Mel Gibson dhe Van Dam-i kanë një “surprizë”


Mel Gibson dhe Jean Claude Van Dam, pritet të mbërrijnë në Shqipëri. Mësohet gjithashtu se dy aktorët do të nisin së shpejti xhirimet e një filmi aksioni.

Dy aktorët Mel Gibson dhe Jean Claude Van Dam pritet të vijnë në Shqipëri. Report Tv ka mësuar se dy ikonat e kinematografisë amerikane, do të vijnë së shpejti pasi do të fillojnë xhirimet e një filmi aksion.

Ky lajm pritet të ekzaltojë qindra fansa të dy aktorëve që janë shumë të dashur edhe në Shqipëri.

Pjesë e filmit pritet të jetë dhe bashkëjetesa fetare në Shqipëri.