I riu në Holandë del i ar*matosur në ballkon dhe qëllon kalimtarët në rrugë, 2 vi*ktima (VIDEO)


Një i ri në Holandë ka su*lmuar me ar*më zj*arri kalimtarët në rrugë duke lënë të vd*ekur dy prej tyre dhe duke pl*agosur rëndë një tjetër.
Mësohet se autori është arritur të arr*estohet nga policia.

Sipas raportimeve mediatike burri doli nga ballkoni i zhveshur me një ar*më në dorë dhe filloi të qëllonte nga rru*ga me br*eshëri plu*mbash duke lënë 2 vi*ktima.
Ende nuk dihen arsyet pse ndodhi ngjarja ndërkohë që policia po vazhdon he*timet.
Dëshmitarët thonë se të shtënat nuk kanë qenë të shumta, por në videot e publikuara shihet se është zhvilluar një përl*eshje mes autorit dhe policisë.

https://atvlive.tv/wp-content/uploads/2021/09/jIdL_UwWnP3QFS_c.mp4?_=1