I dyshuari për vrasjen e 14-vjeçares Lupço Palevski para tre viteve ishte rrahur brutalisht para shtëpisë së tij


I dyshuari për vrasjen e 14-vjeçares Vanja Gjorçevska, Lupço Palevski në muajin shtator të 2020 ishte rrahur brutalisht nga disa persona.

Ai ishte ndjekur dhe ishte sulmuar brutalisht para shtëpisë së tij nga një grup i panjohur autorësh.

Palevski ende nuk eshtë kapir nga autoritet, jozyrtarish gjendet në Turq.Pa Censurë

Baby Boo