I dënuari tentoi të arratisej nga Burgu i Dyzit


Burime të “Indeksonline” mësojnë se personi që është tentuar të arratisej nga Burgu i Sigurisë së Lartë në fshatin Dyz është Bedri Krasniqi.

Pasi Policia e Kosovës kishte pranuar informacione për këtë plan, ka reaguar duke shtuar numrin e forcave policore në këtë burg.

Ndryshe, Bedri Krasniqit është i dënuar për vrasjen e policëve, Sabahate Tolaj e Jusuf Haklaj dhe kindapimin e biznesmenit Azem Morina. Ai është i dënuar me 27 vjet heqje lirie.

Vlen të theksohet se në burgun e Sigurisë së Lartë dërgohen personat që janë të dënuar mbi 15 vjet.