Humbet një fëmijë me aftësi të kufizuara nga Hasanbegu

Ky është djaloshi Bejtulla Veseli nga fshati Hasanbeg. Ai nga e premtja në mesdite ka humbur kontaktin me familjen. Luten personat që e kanë parë djaloshin ta njoftojnë familjen e tij në Hasanbeg. Vogëlushi ka pengesa ne te folurit dhe dëgjuarit.

Baby Boo

Numr kontaki: 070 470 824


Restorant Lumare