Hristijan Mickoski kandidati i vetëm për kryetar të VMRO-DPMNE-së


Partia opozitare VMRO-DPMNE sot do të mbajë Kongresin e XVII-të të partisë.

Ngjarja që do të fillojë në ora 10:00, do të ketë dy pjesë – pjesën e hapur dhe të mbyllur.Pjesa e parë është e hapur dhe kjo do të zgjasë deri në ora 13:00, pas çfarë fillon punimet pjesa e mbyllur e Kongresit kur edhe do të zgjedhet lideri i partisë.

Tashmë është njoftuar se kandidat i vetëm për lider është lideri aktual, Hristijan Mickoski.

Baby Boo