Hoxha: “Zhelina mund të prish një Qeveri”

Ministri i Bujqësis, Arianit Hoxha ka kërcënuar me prishje të qeveris nëse vihet në diskutim rezultati zgjedhor në Komunën e Zhelinës.
“Zhelina që ka lind një parti (si Lëvizjen BESA), mund të bëhet edhe Zhelinë që prish një Qeveri!
#SharraNëGozhdë , ka shkruar Hoxha.

BDI, respektivisht kandidati për Zhelinën-Fatmir Izairi ka parashtruar ankesa dhe ka kërkuar përsëritjen e votimit në disa vendvotime.
Rezultati final i raundit te dyte ne Zheline ishte 5171 BESA dhe 5102 BDI.

Baby Boo