Hoxha: “Sot do të paraqes raportin transparent të vërtetë për shpenzimet e mija”

Arjanit Hoxha
Kur su* lmohesh nga p(a)ortalet e VMRO-DPMNE-së për shkrime të pavërteta të publikuara fillimisht nga poltronët e tyre shqiptarë në opozitë, mund të konstatoj se une si ministër dhe gjithë ekipi im jemi në rrugë të drejtë në menaxhimin e institucionit.

Baby Boo

Shpifjet dhe dezinformatat që plasohen se unë si ministër kam shpenzuar 23.000 (sipas poltronëve shqipfolës) apo 22.000 euro (sipas padronëve të tyre nga VMRO) për kafe dhe ushqim, do t’u përgjigjem nesër me një raport transparent për çdo shpenzim që është bërë nga 1 Janar 2021 deri 31 Mars 2021!