Hoxha: Rezoluta me vija të kuqe e VMRO-së nuk e ndihmon vendin të ec përpara


Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, njëherit dhe Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Arjanit Hoxha beson se Rezoluta për vijat e kuqe në negociatat me Bullgarinë, e paraqitur nga VMRO-DPMNE në Parlament, nuk e ndihmon vendin të hapë negociatat me Bashkimi Evropian.

Mendoj se mënyra se si vendosen këto vija të kuqe nuk e ndihmon vendin tonë në hapjen e procesit të negociatave, pra në hapin përpara drejt BE-së. Mendoj se çdo lloj vijash të kuqe rre*zikojnë pozicionin negociues të vendit tonë, ka deklaruar Hoxha.
Ai theksoi se pret që pas zgjedhjeve të mbajtura në Bullgari këtë fundjavë, së shpejti do të ketë një qeveri të re dhe se do të ketë një hap përpara në negociata me ndihmën e aleatëve dhe partnerëve tanë.

Baby Boo