Hoxha nga Kumanova lutjet e hutbes së Bajramit ja kushton familjes së Adem Jasharit (VIDEO)


Dje në Maqedoninë e veriut u fal namazi i Fitër Bajramit, duke respektuar rekomandimet dhe udhëzimet e BFI’së dhe Qeverisë për respektim të masave për shkak të virusit Covid 19.

Në Xhaminë e Haxhi Shefketit, namazin e Bajramit e fali hoxha nga Çerkezi i Kumanovës, Imer Mustafi. Ai gjatë lutjes së hutbes rëndësi të veçantë i kushtoi lutjeve dhe respektit për familjen e komandantit legjendar Adem Jashari, duke bërë lutje për Komandantin legjendar, Hamzë Jasharin, nënën Zahide si dhe gjithë familjen Jashari.
Lutjen mund ta ndiqni në videon më poshtë!

Baby Boo