Historiani nga Tetova: Nënë Tereza është vetëm e shqiptarëve katolik (VIDEO)


Njihuni me deklaraten skandaloze te Zejni Mazllami historian nga Tetova.

Ai në një debat në “Rruga Drejt” ka dhënë disa deklarata skandaloze për figurat e ndritura të kombit shqiptarë.Ai thotë: ” Nene Tereza është vetëm e shqiptarëve katolik dhe këta të fundit duhet të heqin dorë nga Pjeter Bogdani 《-Ati i letersisë shqipe-》 ngase ai u bashkua me austro-hungarezet per të luftuar osmanet ”

Baby Boo