Heroi i maratonës që u zhvillua sot në Shkup


Ky djalë me sindromën down, sot gjatë maratonës në Shkup, është  rrëzuar 50 metra para cakut.

Djaloshi tjeter ndalet, e perqafon, mer në krahë dhe kalojnë cakun bashkë.

 

Baby Boo