Hasani: Spitalet janë plot, ky moskujdes do t’na kushton. Kujdes, kujdes, kujdes!


Zv. ministri i Shëndetësisë Ilir Hasani, ka reaguar për pakujdesinë e qytetarëve që kanë ndaj Covid-19 dhe valës së tretë që ka filluar në vendin tonë. Ja reagimi i tij i plotë:

Përderisa spitalet janë të stërmbushura me pacientë që trajtohen nga komplikime me Covid 19, e bile as edhe në spitale private vështirë të gjesh vend të lirë, në lokale e kafene ahengu ska të ndalë.
Ky moskujdes do të na kushtoj.
Kujdes, kujdes, kujdes, sa nuk është shumë vonë!

И додека болниците се преполни со пациенти поради компликации од Ковид19, па скоро и во приватните болници тешко се наоѓа слободен болнички кревет, сепак забавата не застанува во кафичи и кафеани.
Ова невнимание скапо ке не кошта.
Внимание, внимание, внимание додека не е многу доцна!
#dontplaygameswithcovid