Hasani: “Asgjë nuk ka mbi dinjitetin”


Edhe zv/minsitri i Shëndetëisë, Ilir Hasani dorëhiqet pas tr*agjedisë që ndodhi në spitalin modular në Tetovë.
Ja postimi i tij i plotë

Në këto momente kaq të rënda për të gjith ne, jap dorëheqje si akti më i lart moral. Edhe përkundër faktit se nuk kam asnjë lidhje me procedurat vënjes së spitalit modular, edhe pse nuk kam asnjë lidhje as me pjesën organizative, dorëheqja është akti më i vogël që mund ta bëj në këto momente, për të respektuar vik*timave, të l*ënduarit, opinionit dhe më së shumti veten.
Asgjë nuk ka mbi dinjitetin!