Haradinaj: Shqiptarët janë me gjak krishter, ne jem krishter


Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka folur për gjasat që qeveria që ai udhëheq të përfundojë para kohe mandatin në emisionin <Pressing> nga gazetari Leonard Kërquki

Ai ka thënë se, përveç Veselit, në zgjedhje vendin mund ta çojë edhe ndonjë krah opozitar – por se për këtë i duhet ndihma e ndonjë subjekti në pushtet.

“Ata që janë në pushtet s’e kanë vullnetin për zgjedhje”, është shprehur Haradinaj, duke minimizuar gjasat që vendi të shkojë në zgjedhje të parakohshme.

Por ajo që ka lënë përshtypje është komentimi i tij për fenë e shqiptarëve ku thotë: “Shume vite kemi kalu me kryq ne krye. Na jemi krishter te fort. Shikone dhe shperndajeni”

 

Baby Boo