Haradinaj lavdëron Beg Rizajn (Video)

Në Deçan u zbulua sot shtatorja e ish-lufëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Beg Rizajt.

Baby Boo

Kryeministri Ramush Haradinaj, që pati ndarë fonde qeveritare dhe kërkoi hetim të rastit të Kumanovës, pati fjalë të mëdha për të.