Haradinaj: James Mattis e ka dhënë bekimin për formimin e Ushtrisë së Kosovës


KM Ramush Haradian ka thënë sonte se puna e ushtrisë ka marrë fund dhe është çështje e kryer.

Ai këto deklarata i tha në një emision televiziv në Prishtinë.

“Puna e ushtrisë ka marrë fund dhe qysh tani ju them Urime për Ushtrinë e Kosovës”, tha Haradinaj.

Sipas kryeministrit Haradinaj Sekretari i Mbrojtjes amerikane James Mattis e ka dhënë bekimin për formimin e Ushtrisë së Kosovës, gjatë takimit në Pentagon

Baby Boo