Haradinaj fton shqiptarët në Maqedoni të Veriut t’i votojnë ata që përfaqësojnë interesat e tyre

Kryetari në detyrë i AAK-së, Ramush Haradinaj u ka bërë thirrje shqiptarëve në Maqedoni të Veriut që të dalin në zgjedhje dhe t’i votojnë ata që përfaqësojnë më së miri interesat e tyre.

Baby Boo

“Apeloj te liderët që do të marrin besimin e shqiptarëve që pas zgjedhjeve të tejkalojnë ndasitë e tyre dhe të bëhen bashkë në qeverisjen e vendit” është shprehur Haradinaj.