Hapen objektet e reja për kontroll veterinarie dhe fitosanitare në vendkalimin kufitar Bllacë


Në kalimin kufitar Bllacë sot do të lëshohen objektet e reja për kontrolle veterinarie dhe fitosanitare

Të dyja objektet janë ndërtuar me ndihmën e fondeve të Bashkimit Evropian në kuadër të instrumentit për ndihmë IPA2. Shfrytëzues janë Agjencia për Ushqim dhe Veterinari dhe Inspektorati Shtetëror për Bujqësi.Në hapjen e objekteve të reja është paraparë prezenca edhe e kryeministrit Zoran Zaev, ministrit Ljupço Nikollovski, drejtori i AUV Zoran Atanasov dhe euroambasadori Samuel Zhbogar.

Baby Boo