Hajredini: Turp për zëvendës kryeministrat shqiptarë të BDI-së!

“Eshtë e pakuptueshme dhe, të mos themi, edhe turp për Sekretariatin për zbatimin e Marrveshjes së Ohrit dhe zv.Kryeministrave shqiptarë të BDI-s, të cilēt I rekruton “lideri historik”, të mos e kenë dijtë se në administratën publike egzistojnë vende të lira pune tē cilët tash I zbuloi ministri I LSDM-s Damjan Mançevski dhe I sistemon ata që kanë prit kaq kohë.Nga I njëjti ministër dëgjuam, poashtu, se një numër jo I vogël I tyre as që kanë pas për qëllim të punësohen.

A ka absurd më të madh se këto persona, po të mos I punsonte ministri I Zaevit, ndoshta do fitonin edhe pension pa punuar asnjë ditë.Dhe kjo, sipas BDI-s, na qenka “jetësim I idealeve”.A e di dikush çka punojnë ata të këtij Sekretariati, pasi u bë e ditur se dikush tjetër I bën analizat “shkencore” se si dhe sa zbatohet kjo Marrveshje edhe pas 17 vjetëve“, shkruan ish – ministri i financave, Xhevdet Hajredini.

Baby Boo