Habit prezantuesja e njohur shqiptare: Dua një natë me Cristiano Ronaldon


Cristiano Ronaldo është nga meshkujt më të famshëm dhe të pëlqyer të globit.
Shumë femra do ta donin të paktën edhe për një natë por nuk na merrte mendja se kjo dëshirë i përket edhe një emri të njohur të televizionit shqiptar.

Bëhet fjalë për Viola Spiron, moderatorja që njihet për deklaratat e saj pa komplekse.
Në një paraqitje televizive së fundmi asaj iu parashtrua pyetja: Me cilin futbollist do të pranoja të dilja në një darkë romantike, ose e kam pranuar?
“Cristiano Ronaldon do e pranoja, do doja pafund”, tha Viola
Viola është nga femrat më të pëlqyera të ekranit shqiptar, e cila u bë e njohur si prezantuese sporti, fushë në të cilën vazhdon të jetë.