Foli shqip në Parlamentin Evropian, VMRO-DPMNE do të paraqesë pa*di pe*nale kundër Talat Xhaferit

VMRO-DPMNE ka bërë të ditur se sot do të paraqesë pa*di pe*nale kundër Kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi, pasi siç thuhet në komunikatën e tyre ai ka bërë shkelje me vetëdije të Kushtetusës dhe ligjeve.

Baby Boo

Nga kjo parti bëjnë thirrje deri tek institucionet kompetente që të reagojnë dhe ta dë*nojnë këtë veprim.
Ndryshe VMRO-DPMNE ndërrmer këtë hap pasi para dy ditë më parë kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi para Komitetit për politikë të jashtme të PE-së është drejtuar me fjalim në gjuhën shqipe.