Grubi për DW: Shqiptarët përkrahin maksimalisht integrimin në BE dhe NATO


Në intervistën për DW, kryetari i Komisionit për çështje evropiane Artan Grubi nga BDI ka folur lidhur me kompromisin mbi emrin arritur mes kryeministrave të Greqisë dhe Maqedonisë, Aleksis Cipras dhe Zoran Zaev.

Sipas tij shqiptarët në Maqedoni mbështesin maksimalisht të gjitha përpjekjet për integrimin në BE dhe anëtarësimin në NATO të Maqedonisë.