Greqia u dha azil puçistëve të ikur nga Turqia


Këshilli gjyqësor shtetëror i Greqisë ka marrë vendimin për dhënien e të drejtës së azilit për puçistët e ikur nga Turqia që kishin marrë pjesë në përpjekjen e dështuar për grusht shtet ushtarak para dy vjetësh, transmeton al jazzera.

Këshilli gjyqësor ka shqyrtuar ankesën për të drejtën në azil të Suleyman Ozkaynakcit, njëri nga puçistët të cilët nga Turqia ikën në Greqi dhe ka vendosur në favor të ankuesit, përcjell Koha.net.

Pas vendimit gjyqësor për rastin Ozkaynakcit, të drejtën për azil e morën edhe puçistë të tjerë të arratisur me të.

Baby Boo