Gratë e Maradonës në lu*ftë për pasurinë e tij

Hetimi për vdekjen e Diego Armando Maradonas po vazhdon ende. Aktualisht fajtorë po llogariten dy mjekët e tij, Leopoldo Luque dhe Agustina Cosachov.
Por, lu*ftë më e madhe është duke u bërë për përfitimin e pasurisë së tij. Ish-gratë e Maradonës dhe vajzat e tij kanë nisur procese gjyqësore për të marrë pasurinë e ish-legjendës.

Baby Boo

Proceseve u janë futur edhe motrat e Maradonës, të cilat thonë se ligjërisht pasuria u takon atyre.
Ana, Dalma, Gianina, Claudia, Rocia, Dieza janë vetëm disa nga emrat që kanë nisur procese gjyqësore për të përfituar “lekët” e trashëguara nga Maradona.