Granit Xhaka do t’i ndihmojë Aurorës së sëmurë!


Labinot Tahiri:

E po kur krenaria nuk ka skaj dhe momentet kur i’a dalim në raste të tilla me përgjegjesi të madhe!!!?? Familja e nderuar Xhaka, na bëri krenarë që e përkrahin aksionin për t’i ndihmuar, Aurorës.
Çka të ju them, pêrpos se kurrë mos u’a harroftë kombi shqiptarë gadishmërine që keni treguar për atdheun tonë.
Yjet e Futbollit, ‘Taulant Xhaka dhe Granit Xhaka,’ duan që të kontribojnē për vajzën tonë shqiptare, Aurora Krasniqi.
Respekt pa fund.

Deri më tani, gati se janë tubuar shuma 50.000 euro?✊?bravoooo të gjithëve.

Vazhdojmë…… Sinqerisht, Labinot Tahiri, Ferizaj Kosove e Shqipërisë.✊??????


http://www.pacensure.com/2018/07/03/labi-kerkon-ndihme-per-auroren-fleje-e-qete-shpejt-tubohen-150-mije-euro/

Baby Boo