Grabitet arka në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë në Kosovë

Në ditën e njëjtë kur është zbuluar skandali i vjedhjes së mbi 2 milionë eurove në Thesarin e shtetit një tjetër vjedhje ka ndodhur në institucionet e Kosovës. Burime të KOHË-s njoftojnë se një vjedhje ka ndodhur edhe në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) ku është marrë kasaforta.

“Ende nuk dihet se çfarë ka pasur në brendësi të arkës. Rasti është hapur në Departamentin e Përgjithshëm të Prokurorisë Themelore në Prishtinë” ka thënë burimi i KOHËS. Burimi ka thënë se ngjarja ka ndodhur dje dhe ende nuk ka shumë informata lidhur me këtë rast.

Nga AUV-i nuk janë përgjigjur për këtë rast. Ndërkaq rastin për KOHËN e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës, derisa është bërë e ditur se njësitet përkatëse kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke kryer hetime për rastin.

“Me datë 22.10.2020. në ora 08:05, ne Policinë e Kosovës është raportuar se në një objekt në Fushë Kosovë është kryer një vjedhje. Njësitet kompetente policore kanë dal në vendin e ngjarjes dhe janë duke kryer hetime për rastin”, thuhet në përgjigje.

Baby Boo