Gostivar, përplasje të reja mes Taravarit dhe BDI-së


Pas rikthimit të kompetencave në fushën e arsimit të kreut të Gostivarit Arben Taravarit si duket janë rikthyer edhe presionet politike.

Dega e BDI-së në Gostivar deklarojnë se me rikthim të kompetencave Taravari vazhdon avazin e vjetër. Sipas tyre kryetari Taravari ka larguar drejtorët aktual në shkolla dhe ka emëruar ata partiak, përcjell Pa Censurë.

Nga ky subjekt gjithashtu paralajmëruan ngritje të procedurave penale ndaj Taravarit për shkelje të ligjit. /Pa Censurë/