Gostivar, 22 vjeçari rr*ah nënën e tij me dru


Djali ka rra*hur nënën e tij duke përdorur gjatë su*lmit f*izik edhe dru. Pas kësaj tor*ture, nëna e ka denoncuar të birin në polici.

“Një grua 44-vjeçare nga Gostivari dje në ora 17.00, në SPB Tetovë ka raportuar se në shtëpinë e tyre familjare rreth orës 15.00 kishte qenë e su*lmuar fi*zikisht nga djali i saj F.N. (22). Sipas raportit, ai gjithashtu gjatë su*lmit ka përdorur një mjet prej druri”, njoftojnë nga SPB-Tetovë.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.