Gju*atje me ar*më mes kosovarëve në Zvicër, pla*goset 46-vjeçari dhe gruaja e tij


Të dielën, më 8 gusht, pak para orës 1 të pas mesnatës, në Falkensteinstrasse të St. Gallenit shpë*rtheu një zënkë me disa persona të përfshirë.

Policia e qytetit St.Gallen pasi kishte marrë disa raporte për këtë mosmarrëveshje, ka dërguar patrullat e saj në vendin e ngjarjes. Atje, policët kanë takuar një 46-vjeçar kosovar të pla*gosur rë*ndë dhe gruan e tij 43-vjeçare, po ashtu me shtetësi kosovare, të pla*gosur lehtë.

Në rrjedhën e mëtejshme të ndërhyrjes, një kosovar 23-vjeçar u paraqit para policëve të pranishëm. Ai u arr*estua. Ai aku*zohet se ka pla*gosur 46-vjeçarin gjatë kon*fliktit.

Baby Boo