Gruaja i futet lakuriq në dhomë ndërkohë që burri i saj mësues po jepte mësim online (VIDEO)

Pandemia e COVID-19 ka sjellë izolimin e njerëzve në shtëpi, ku shumë persona po e kryejnë punën nga shtëpia.

Baby Boo

Një ndër profesionet që po zhvillohet online, është edhe mësimdhënia.

Një rast epik po bën xhiron e rrjetit ku bashkëshortja e një profesori, ka hyrë lak uriq në dhomën ku ai po jepte mësim nga kompjuteri.

Incidenti i padëshirueshëm na vjen nga Argjentina.

Mësuesi, teksa shpjegonte leksionin, është ndërprerë nga bashkëshortja e cila futet në dhomë lak uriq, dhe vazhdon e qetë me idenë që nuk po dilte në kamera.

Më poshtë keni videon: