Gjithë po ikin si lepuj, Feta Alimi ka dy fjalë

Abdulfeta Alimi i buг*gosur për shkak të ngjarjeve të 27 Prillit ku ja shpëtoi jetën Ziadin Selës nga Aleanca për Shqiptarët nga qe1ia e buг*gut ka komentuar së fundmi rastin e ikjes sê Sasho Mijallkovit i drejtorit famëk*eq të Shëгbimit Sekгеt.

Baby Boo
Pekon Bakery

Alimi bën krahasimin me veten e tij i cili u kthye nga Zvicra për tu përballur me drejtësinë sepse e dinte se nuk ka faj. Por fati nuk qe në anën e tij. Ai u dë*nua me 7 vite bu*гg e më vonë me 6 ndërsa shumica konstatuan se faji i vetëm i Fetait ishte se e shpëtoi Ziadin Selën. Rasti i tij llogaritet si proces politik. Ndërkaq sipas Alimit të gjithë ata që kanë kryer kгi*me po ikin fshehurazi nga ky vend dhe çuditërisht institucionet e shtetit ua lejojnë këtë.
“Unë jam këtu se jam Feta Alimi! Koha e dëshmoi se kam pasur të drejtë pse u ktheva nga Zvicra. Gjithë tjerët po ikin si lepuj. UNË jam mirë Po JU si ndjehen” ka shkruar Feta Alimi në facebook.

Restorant Lumare