Gjithçka gati – Mësohet ora e saktë e meçit të madh Robin Krasniqi – Bosel


Sot do të jetë një natë e madhe për adhuruesit e boksit.

Boksieri kosovar, Robin Krasniqi do të takohet me Bosel në “Getec Arena” të Gjermanisë për të mbrojtur titujt e tij, shkruan Reporteri.net
Ky meç fillon nga ora 23:00 ( e shtune), ku e ka konfirmuar dhe vetë boksieri përmes profilit të tij zyrtar në ‘Facebook’.

Gjithashtu meçin mund ta ndiqeni edhe drejtpërdrejt në televizionin shtetëror gjerman ARD
Kujtojmë se dy boksierët sot përfunduan edhe peshimet zyrtare që rezultuan të suksesshme.