Gjilanasi i de*hur nuk i bindet policisë, pamje nga vendi i ngjarjes


Policia e Kosovës e ka ndaluar një qytetar në lagjen Dardania në Gjilan.
Një lexues ka dërguar video nga vendi i ngjarjes, ku shihen edhe Policia e Kosovës. Po ashtu edhe një numër i njerëzve dhe disa vetura.

Zëdhënësi i Policisë në Gjilan, Ismet Hashani tha se një person ka qenë në gjendje të de*hur dhe nuk i është bindur Policisë.
Ai tha se personi i de*hur është sjellë në stacionin e policisë.
Më poshtë mund ta shihni videon e dërguar nga lexuesi.