Gjest për tu vlerësuar: Komuna e Deçanit ua jep veturat e saja policëve

Në këtë pandemie, jo rrallë herë themi se në vijën e parë të frontit bashkë me mjekët dhe infermierët janë edhe policët e Kosovës, të cilët për të mbajtur rendin në këtë kohë të vështirë, po rrezikojnë cdo ditë jetën e tyre.

Baby Boo

Ndërsa sot komuna e Deçanit ka marrë një vendim shumë të duhur në këtë kohë, duke iu ofruar veturat e saj në dispozicion të Policisë së kësaj komune

Këtë e ka bërë të ditur vet kryetari i Deçanit Bashkim Ramosaj.