Gjendet një trup i pa*jetë në Ulqin, dyshohet se i përket ish-shefit të antidr*ogës që u shpall i zhd*ukur

Një trup i pa*jetë është gjetur mbrëmjen e djeshme në Ulqin. Mediat në Malin e Zi bëjnë me dije se identiteti i vi*ktimës ende nuk dihet.
Jozyrtarisht nga policia e Malit të Zi kanë thënë se nga rezultatet paraprake të he*timit trupi i pa*jetë i përket ish-shefi të policisë së Ulqinit, Rudolf Elezović.
Po i njëjti ka bërë me dije se shkaku i vd*ekjes do të përcaktohet nga autopsia, por që tani për tani, gjithçka tregon për vetëvr*asje.

Baby Boo

Trupi i pa*jetë dyshohet se është i Rudolf Elezoviç, pasi ky i fundit u raportuar i zhd*ukur nga gruaja e tij më 27 Maj.
Kërkimet për ish-shefin e policisë u shtrinë dhe në Shqipëri, pasi mendohej se mund të ndodhej në këtë territor.
Elezoviç ka shërbeu si shef i policisë së Ulqinit për gati gjashtë vjet, deri në vitin 2014, kur u zëvendësua nga Sead Djozovic. Më parë ai ka mbajtur poste të tjera të larta në policinë e Malit të Zi.