Gjakësi nuk e lejon në shkollë. Historia tronditëse e 6-vjeçares nga Malësia e Madhe, sonte në “Fiks Fare”

Në ditën e parë të fillimit të procesit mësimor, “Fiks Fare” do të sjellë sonte dy histori rrënqethëse.

Historinë e një vajze 6-vjeçare, Elvanës nga Malësia e Madhe, e cila mes lotësh kërkon që të shkollohet, por gjakësi nuk e lejon, si edhe historinë e Aleksandrit 12-vjeçar, i cili është dhunuar në një nga qendrat e rehabilitimit për fëmijë me çrregullime të spektrit autik.

Kamera e “Fiks Fare” është futur në ambientet e qendrës “Jam si ju”dhe sjell dëshmitë e punonjësve të kësaj qendre dhe tregon se si keqtrajtohen dhe dhunohen fëmijët.

Baby Boo