Gëzim Kelmendi: “Nuk është normale të ulen bashkë në një bankë shkollore djali dhe vajza”


Kryetari i partisë Fjala me ideologji islamike, Gëzim Kelmendi ka dhënë një deklaratë, duke thënë së nuk bën të ulen së bashku në një bankë shkollore djali dhe vajza.
“Nuk është normale me u ulë bashkë në një bankë djali dhe vajza” thotë Kelmendi i cili shtoi se kjo nxitë nga*cmim se*kual.

Gëzim Kelmendi i cili ka bindje mesjtare kërkonë që të futet lënda e edukatës fetare por është kundër futjes së lëndes se*ksuale në shkolla.
Për më shumë shikone videon:

Baby Boo