Gazetari nxjerr videon e rëndë, ja si pronari i televizionit kap nga të pasmet punonjësen


Sipas saj, Petro ishte treguar i gatshëm ta punësonte në redaksinë e lajmeve.

“Ai kishte një sjellje shumë të çuditshme ndaj vajzave të mi.tura”, – më thotë ajo.

“Në fillim më prekte në faqe. Sinqerisht mendoja se ishte thjeshtë një veprim ink.urajimi, por shpejt ai shfaqi anën e tij më të zezë”, – më rrëfen ajo.

“Ai më shkatërroj jetën! Ai më lëndoi shumë vetëm sepse unë isha e mi.tur”, – thotë ajo.

Për të, televizoni që administron ishte thjeshtë një ka.rrem për vajzat e mitura.

“Përmes televizoni ai joshte vajzat gjimnaziste dhe më pas ngopte e.pshet e tij. Ai është i sëmurë. Ai është mostër”, – vazhdonte të shkruaj ajo në inboxin tim në facebook.

“E kam njohur personalisht dhe e di se çfarë njeriu është. Këto nga.cmime nuk i bënte vetëm me mua, por me të gjithë shoqet e mia që punonin në Alpo TV”, – tha ajo dhe sakaq shtoi: – “Ai është njeri shumë i keq!”.

Pavarësisht dramës personale, studentja e vitit të dytë në master nuk e ka humbur refleksin e reporteresh.

Ajo e di që prova është a.r.ma më e fortë për të faktuar të vërtetën e saj.

“Personalisht disponoj të paktën pesë video me sekuenca të shkurta, por jam e gatshme të të ofroj një prej tyre. Unë nuk dua hakmarrje, por dëshiroj të shpëtoj vajza të tjera nga ky përb.indësh”, – përfundoi rrëfimin ajo.

(Shënim: Iniciali S.G. është një tr.illim gazetaresk dhe i rastësishëm, me qëllim për të ruajtur identitetin e plotë të vajzës së lënduar, si dhe për të respektuar Kodin e Etikës së Gazetarisë) Faxweb.al