Gaxheri për Kusari-Lilën: Nuk merrem me çiftin e saj, i thotë vetes politikane e thotë mirë që i ka ra virusi kryeministrit

Besa Gaxheri e ka quajtur turp deklaratën e Mimoza Kusari Lilës.

Baby Shop Charli

“Nuk duhemi kështu të themi për kundështarin politik mirë që i ka ra virusi tash duhet më u largu. Nuk ka kurgjë më të ulët e ma johumane e jonjerëzore që edhe kur njerëzit janë të smutë, e sidomos ne politikanët nuk e kemi qat grimë kulture, e me ia uru dikujt vdekjen, nuk ka asgjë më të ulët, kanë përgatitë video duke i uru vdekjen zotit Mustafa. Nuk merrem me ciftin e saj. Politikane i thotë vetes dhe e gjykon njeriun me covid dhe e lidhë me qeverisjen e tij. Nuk pata qejf me shti këtë temë kështu, në fund të fundit edhe ne kemi elektorat, nuk mundemi t’i themi të zezës e bardhë”, ka thënë ajo.

Restorant Lumare
Sigma Doors