Të p*avlefshme 31.107 fletëvotime në zgjedhje

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve regjistroi 31.107 fletëvotime të p*avlefshme në zgjedhjet e djeshme parlamentare, sipas 3.421 nga 3.480 vendvotime. Numri i fletëve të vlefshme është 869.533. Kanë votuar 927.640 qytetarë ose 51 për qind nga gjithsej 1.814.263 të regjistruarit në Listën Zgjedhore. “Dita e zgjedhjeve kaloi në atmosferë të qetë, korrekte dhe demokratike pa parregullsi të mëdha” vlerësuan mbrëmë kompetentët pas mbylljes së vendvotimeve.

Baby Boo

Zgjedhjet e dhjeta parlamentare për shkak të kushteve aktuale të pan*demisë së viru*sit kor*ona zgjatën tri ditë, ndërsa votohej me maska dhe masa të tjera parandaluese sipas protokollit të cilin e përcaktuan institucionet shëndetësore.