GASHI: BE vlerësoi se jemi në rrugë të mbarë


Kryetari i Lëvizjes Besa, Afrim Gashi ka vlerësuar vendimin e Brukselit për caktimin e 1 qershorit 2019 si datë për fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE. Gashi thekson se kjo paraqet vlerësim për punën dhe sakrificën që është bërë, shkruan gazeta Lajm.

“Mundi, puna dhe sakrifica nuk shkuan kot. Maqedonisë i caktohet datë për fillimin e negociatave për aderim në Bashkimin Evropian. Kjo është një shenjë e mirë se ne jemi në rrugë të mbarë. Urime të gjithë qytetarëve të vendit për këtë arritje! Po vijnë ditë më të mira!”, ka shkruar Gashi