E Majta ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse

Partia “E Majta” ose Levica sot deri tek gjykata Administrative ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse, për shkak të siç thonë nga E Majta mos respektim të procedurave për verifikim të mandatit për 8 deputet.

Baby Boo

-Partia politike Levica dhe dy deputetët tanë në afatin ligjor prej 30 ditëve, ka dorëzuar 6 padi para gjykatës Administrative kundër Kuvendit për mos respektim të procedurës për verifikim të mandateve të 8 deputetëve të cilët janë: Bedri Fazliu dhe Fisnike Bekteshi nga BDI, Dragica Gjavoçanova, Zeqir Ramçilloviq, Belkisa Zeqiri, Sllavjanka Petrovska, Snezhana Kaleska Vançeva dhe Mirosllav Bogdanovski nga koalicioni “Mundemi”.