Garë e madhe se kush do jetë Rektori i UEJL-së në 4 vitet e ardhëshme


Sot Senati i UEJL-së do duhet të vendos se cilin prej 4 kandidatëve do të largojë nga gara për tu zgjedh rektor i UEJL-së.

Abdylmanf Bexheti, Blerim Reka, Hasan Jashari dhe Veton Latifi janë katër kandidtatët që kanë konkuruar për të udhëhequr me këtë isntitucion të arsimit të lartë në Maqedoni.

Para Senatit të UEJL-së çdo njëri prej tyre prezantonë planin e zhvillimit të UEJL-së nëse do të zgjidheshin si rektor.

Ndryshe rektori aktual Prof.Dr Zamir Dika ka qenë dy mandate në krye të UEJL-së, aq sa e parashikon statuti i këtij universiteti.

Baby Boo