Ganiu: Lojëra edhe për fëmijë edhe në rrugën “Prohor Pçinski” në lagjen Seravë


“Lojëra edhe për fëmijë edhe në rrugën “Prohor Pçinski” në lagjen Seravë.??
Fëmijët janë më të dashurit tanë, andaj edhe ka rëndësi se si ata ndjehen dhe jetojnë në çdo lagje, rrugë dhe vendbanim të Çairit.” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun:

Baby Boo